Katalog Hunter zdarma

03.04.2011 10:50

Získejte zdarma a ihned kompletní přehled komponentů Hunter v elektronické podobě nebo si rovnou napište o tištěný katalog! Máme pro Vás připravenu souhrnou nabídku závlahových komponentů od firmy HUNTER ve formě několika tématických katalogů a prospektů v anglickém jazyce.

Stáhněte si například katalog Hunter Irrigation products catalog (část 1, část 2) - přehled ovládacích jednotek, elektromagnetických ventilů, čidel, rotačních a rozprašovacích postřikovačů včetně trysek HUNTER s podrobným popisem jejich použití a vlastností. Detailní technické informace a parametry produktů Hunter včetně dostřiků a průtoků jednotlivých postřikovačů a trysek HUNTER  naleznete v technickém katalogu Technical guide Hunter. Především novinky, které firma HUNTER uvedla na trh během roku 2009 naleznete v katalogu Product Snapshot Technical Guide (část 1, část 2). Pakliže máte zájem dozvědět se více o produktech určených na golfová hřiště a hledáte jejich ucelený přehled, je pro Vás připraven GOLF catalog Hunter (část 1, část 2, část 3).

 

Katalog Hunter     Katalog Hunter Golf

Velké množství informací Vám také nabízejí naše webové stránky Závlahové systémy Hunter, kde naleznete Katalog komponentů s podrobným popisem nejen všech komponentů Hunter, ale i všech ostatních námi nabízených prvků AZS.

Máte-li raději listování tištěným katalogem Hunter a chtěli byste jej získat ZDARMA? Stačí když  vyplníte náš on-line formulář a my Vám katalog zašleme.                             (získáno z www.irimon.cz)

                                              


Powered by BannerFans.com BannerFans.com By BannerFans.com By BannerFans.com